Šis 24 metų, 208 cm ūgio ir 107 kg svorio "centras" jau yra susidūręs su "lietuvišku" krepšiniu - Pietų Karolinos universitete rungtyniavo kartu su lietuviu Marijonu Petravičiumi.

Žaidėjas, baigęs minėtą universitetą ir įgijęs net kelias specialybes, tik dabar pradėjo savo profesionalią karjerą Europoje. Sezoną pradėjęs Makedonijoje, kur per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 18 taškų ir atkovodavo beveik po 11 kamuolių, vėliau dėl klubo finansinių problemų buvo priverstas ieškotis kitos darbovietės.

"Tai žaidėjas, kokio trūko mūsų komandai. Krepšininkas, kuris neblogai žaidžia kontaktinį krepšinį ir gali pelnyti taškus iš po krepšio. Iki šiol tai ryškiausia mūsų komandos žaidimo problema, kurios vis nepavykdavo tinkamai išspręsti. Tikiuosi, Johnas sugebės šią spragą užpildyti. Be to, žaidėjas yra išsilavinęs ir kultūringas žmogus, kas mums taip pat svarbu. Tikimės, jog "centras" jau rytoj galės išbėgti į aikštelę prieš "Pirita" komandą," - sakė "Atleto" direktorius Tomas Kavaliūnas.

"Į akis krenta jo savotiška metimo technika, tačiau Johno sugebėjimais žaisti arti krepšio neabejojame. Tikiuosi žaidėjas greitai aklimatizuosis ir pritaps. Greičiausiai tai paskutinis pasikeitimas mūsų komandoje šį sezoną" - pridūrė klubo vadovas.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją