Nuo liepos 1-osios apribotu laisvuoju agentu tapęs D-Mo norėtų savo karjerą tęsti Hjustono „Rockets“ klube, tačiau likimas jį gali nublokšti į visai kitą JAV kampelį.

„Nebūtinai sugrįšiu, – apie galimybę toliau žaisti „raketų“ ekipoje, kuri jam yra pateikusi kvalifikacinį 3,4 mln. JAV dolerių vertės pasiūlymą, atsakė lietuvis. – Yra komandų, kurios taip pat gali pateikti pasiūlymus. Niekada negali žinoti, kas atsitiks, bet jeigu nutiks taip, kad liksiu – būsiu labai laimingas.“

„Čia praleidau ketverius nuostabius metus, todėl su malonumu raudonus marškinėlius vilkėčiau dar trejus-ketverius ar kiek komanda pasiūlytų“, – pridėjo 213 cm ūgio kaunietis.

Dabar D. Motiejūnas lankosi Lietuvoje, savo sugrįžimu nustebinęs gimtadienį švenčiančią mamą, o visus jo NBA reikalus tvarko agentas. Mūsiškio teigimu, jis šiuo metu būtent ir bendrauja su „Rockets“ klubo vadovais.

„Ryte kalbėjausi su agentu, tai jis man sakė, kad pastarąsias kelias dienas derėjosi su „Rockets“ klubu. Esu įsitikinęs, kad viskas išsispręs taip, kaip lemta. Abi pusės stengiasi rasi susitarimą: mes dirbame ties tuo ir, manau, tik laiko klausimas, kada viskas paaiškės“, – savo situaciją pasakojo D-Mo.

Birthday surprise for my mom! Gimtadienio staigmena mamai! ☺❤🏡💐🌷🎂🎁

A photo posted by Donatas Motiejunas (@donatas_motiejunas) on Jul 19, 2016 at 8:50am PDT

Tiesa, užsitęsę pokalbiai dėl naujos sutarties aukštaūgiui užkirto kelią į Lietuvos rinktinę, kuri rugpjūčio 5-21 dienomis dalyvaus Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse. Dėl tokios baigties lietuvis buvo nusivylęs.

„Negalėjau vykti, nes komanda šiandien (antradienį – Krepšinis.lt) išvyko į Ispaniją žaisti draugiškų rungtynių. Federacija paprašė atsakyti, ar atvyksiu, todėl aš jiems pasakiau, kad be sutarties negaliu važiuoti dėl draudimo problemų. Šioje situacijoje nenorėjau rizikuoti“, – prisipažino krepšininkas, pastaruosius metus ir taip kankinęsis dėl nugaros traumos.
Ryte kalbėjausi su agentu, tai jis man sakė, kad pastarąsias kelias dienas derėjosi su „Rockets“ klubu. Esu įsitikinęs, kad viskas išsispręs taip, kaip lemta.
Donatas Motiejūnas
Dėl jos jis ne tik praleido 2014-2015 metų sezono atkrintamąsias ir 2015-ųjų Europos krepšinio čempionatą, bet ir praėjusiame NBA sezone sužaidė vos 37 rungtynes.

„Dabar viskas gerai. Sportuoju ir neturiu jokių problemų. Tiesiog sėdžiu ir laukiu“, – dėl savo savijautos pasidžiaugė D. Motiejūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)