„Turnyras mums svarbus, tai vienas iš sezono titulų, bandysim jį iškovoti. Turnyro formatas yra toks, kad įvairių siurprizų atsitinka visose valstybėse, manau, svarbiausia gyventi viena diena, gerbti kiekvieną varžovą ir kuo greičiau sutvarkyti reikalus“, – ketvirtadienį žurnalistams kalbėjo Š. Jasikevičius, sieksiantis laimėti pirmąjį trofėjų būdamas vyriausiuoju treneriu.

Žalgiriečių gynėjas Renaldas Seibutis antrino treneriui – paklaustas apie galimai artėjančią kovą su Tomo Pačėso treniruojamais vilniečiais gynėjas pabrėžė, kad komandos užduotis nugalėti Kėdainių „Nevėžio“ krepšininkus.

„Geros nuotaikos, darbinės, ruošiamės rimtai, gerbdami mūsų pirmąjį varžovą. Kol kas negalvojame apie „Lietuvos rytą“, turnyras vyksta tris dienas, todėl neprotinga kalbėti apie ateities varžovus. Turime galvoti apie artimiausias rungtynes. Paskutinės trys savaitės buvo labai darbinės, stengiamės įgyti gerą formą. Treniruotės visada yra intensyvios. Žaisti tris mačus iš eilės nei vienam nėra naujiena. Būsime pasiruošę“, – kalbėjo R. Seibutis.

Šiame turnyre kauniečiams dar negalės padėti naujasis komandos įžaidėjas Jerome‘as Randle‘as, tačiau Š. Jasikevičius džiaugėsi, kad pavyko susitarti su šiuo žaidėju ir tikisi, kad jam greitai pavyks įsilieti į komandą.

„Mačiau įrašus, informaciją apie jį rinkome labai atsakingai. Kiek užtruks adaptacija, priklauso nuo jo pačio. Pagal charakteristikas ir pagal situacijas rinkoje, tai yra tas žaidėjas, kokio ieškojome. Duok Dieve, kad jo adaptacija butų greita“, – sake Š. Jasikevičius.

Kol kas neaišku, ar Karaliaus Mindaugo turnyre žais Siimas Sanderis-Vene, žaidėjas pasigavo virusą. Jei puolėjas rytoj jausis geriau, turėtų padėti komandai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)