Ir kol kas 23-ejų metų J. Valančiūnas nenuvilia – jis vidutiniškai pelno po 14,6 taško, atkovoja po 10,2 kamuolio ir krepšį atakuoja 61 proc. taiklumu. Tai – geriausi vidurio puolėjo skaičiai karjeroje.

Nors 213 cm ūgio J. Valančiūnas demonstruoja solidų žaidimą, „Raptors“ klubo vadovas Masai Ujiri neabejoja, kad dėka puikios asmenybės ir darbo etikos „centras“ ateityje žais dar galingiau.

„Kol kas jis yra fantastiškas, – lietuvį gyrė M. Ujiri. – Kaip ir manėme, jis auga kaip žaidėjas. Jis vis dar susiduria su įvairiais sunkumais, tačiau, kai turi tokį žaidėją, visi nori, kad jis per naktį užaugtų puikiu krepšininku. Jeigu matote, kaip Jonas žaidžia dabar, įsivaizduokite jį ateityje.“

Jis myli krepšinį, jam patinka sunkiai dirbti. Jis visada atstovaus savo nacionalinei komandai, visada treniruosis su Hakeemu Olajuwonu ar su bet kuo kitu. Jis yra neįtikėtinas žmogus ir žaidėjas. Pagalvokite, ką jis išdarinės po dvejų metų. Jonas vis dar yra jaunas žaidėjas ir kartais klysta, tačiau jis nesustoja mokytis.“

Ketvirtą sezoną NBA pradėjęs J. Valančiūnas yra svarbiausias „Raptors“ žaidėjas po krepšiais – jis žaidžia po 28 minutes (4 daugiausiai komandoje) ir savo ekipoje yra trečias pagal rezultatyvumą, nusileisdamas tik lyderiams DeMarui DeRozanui ir Kyle‘ui Lowry.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)