Rezultatyviausiai visame turnyre grupių etape žaidęs Lietuvos rinktinės taikliarankis (vidutiniškai po 18,9 taško ir 17,8 naudingumo balo per rungtynes) buvo išrinktas į antrąjį simbolinį penketą.

Kartu su juo antrajame penketuke atsidūrė Nadiras Hifi (Paryžiaus „Basket“), Patrickas Richardas (Klužo -apokos „U-BT“), Andresas Felizas (Badalonos „Joventut“) ir Emanuelis Cate'as (Klužo-Napokos U-BT).

Primename, kad puikią formą demonstruojantis 23-ejų metų D. Sirvydis sudomino ne vieną Eurolygos klubą, bet tikimasi, kad pasibaigus sezonui sudarys kelerių metų trukmės sutartį su šalies čempionu Kauno „Žalgiriu“, kuris grumiasi Eurolygoje.

Į pirmąjį simbolinį sezono penketą buvo išrinkti T. J. Shortsas (Paryžiaus „Basket“), Matthew Morganas (Londono „Lions“), Isiaha Mike'as (Breso Burgo JL), Trevionas Williamsas (Ulmo „Ratiopharm“) ir Gabe Olaseni (Londono „Lions“).

Antradienį prasidėsiančioje finalo iki dviejų pergalių serijoje susikaus du Prancūzijos klubai – Paryžiaus „Basket“ ir Breso Burgo JL. Namų aikštelės pranašumą turės paryžiečiai, kurie reguliarųjį sezoną baigė su geresniu balansu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją