Kertinės pusfinalio serijos rungtynės prasidėjo apylygiai, o taip išliko iki pat paskutinio ketvirčio, prieš kurį Breso Burgo krepšininkai pirmavo tik 6 taškais – 65:59.

Stambulo krepšininkai paskutiniame kėlinyje pajėgė pelnyti vos 4 taškus, kol varžovai pelnė šešiskart daugiau. Viduryje šios tragiškos atkarpos dvi technines pražangas užsidirbo ir iš rungtynių išvarytas buvo serbas Dušanas Alimpjevičius. Ši pergalė nulėmė „JL Bourg“ 2-1 triumfą serijoje.

Nugalėtojų gretose išskirtiną pasirodymą surengė Maksimas Salašas, kuris per vos 19 minučių pelnė 19 taškų (6/9 dvit., 1/2 trit., 4/6 baud. met.), atkovojo 4 kamuolius ir surinko 19 naudingumo balų. 11 taškų pridėjo Alexas Julienas, po 10 – Isiaha Mike'as ir Kevinas Kokila.

„Bešiktaš“ pusėje rezultatyviausias buvo Lietuvoje pasižymėjęs gynėjas Derekas Needhamas – 18 taškų ir 4 rezultatyvūs perdavimai, tačiau net 5 klaidos (8 n. d.). 9 taškus ir 6 atkovotus kamuolius pridėjo Yigitas Arslanas.

Finale Breso Burgo krepšininkai susitiks su Paryžiaus ekipa. Šioje serijoje komandos taip pat kausis serijoje iki dviejų pergalių, o namų pranašumą turės „Paris Basketball“, nes reguliarųjį sezoną baigė aukščiau turnyro lentelėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją