Tarp registruotų žaidėjų nebus Mariaus Grigonio, jis praėjusią savaitę nikstelėjo čiurną.

Krepšininkas pastarosiomis dienomis sportuoja pagal individualią programą, prižiūrimas daktaro Vytenio Trumpicko ir kineziterapeuto Petro Mikučionio.

Rungtynėms su lenkais treneris taip pat neregistruos vėliausiai prie rinktinės prisijungusių krepšininkų – Manto Kalniečio, Jono Mačiulio ir Donato Motiejūno.

Rungtynių išvakarėse čiurną susižeidęs Evaldas Kairys taip pat turės praleisti šį susitikimą.

Šie vyrai šiandien į aikštelę nežengs, o progą pasireikšti gaus kiti rinktinės kandidatai #mesuzlietuva

A post shared by Lietuvos krepšinio federacija (@krepsinionamai) on Aug 4, 2017 at 2:40am PDT

„Aš manau, kad čia proceso dalis. Tuo labiau kad tos traumos tokios: Marius Grigonis pašokęs nesėkmingai nusileido ant kojos, o Evaldas Kairys darydamas apšilimą koją kažkaip ne taip pastatė. Bet turėtų būti viskas normaliai“, – sakė Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyr. treneris Dainius Adomaitis.

Lietuvos ir Lenkijos akistata „Švyturio“ arenoje šiandien prasidės 19 valandą 30 minučių, o į rungtynes atvykę sirgaliai vienos iš pertraukėlių metu turės progą laimėti 2000 eurų vertės kelionę į pasirinktą šalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)