Mano pirmas įspūdis, kad čia visi atrodo pasitempę. Oro uostas yra labai šviesus, gražus ir visiškai naujas. Dar keli labai svarbūs bei iškalbingi titulai, kuriuos privalau paminėti: tai yra pats ramiausias ir tuščiausias oro uostas iš visų esančių Arabijos pusiasalyje. Tame nėra nieko blogo – kaip tik visos procedūros vyksta itin greitai.

Dar vienas geras dalykas – Bahreino kompaktiškumas ir nedideli atstumai. Nuo vienintelio čia esančio tarptautinio oro uosto iki sostinės yra vos 12 minučių kelias automobiliu. Net nebūtina važiuoti – galima eiti pėsčiomis. Tik tai nėra labai malonu – čia dar viena žmonių vaikščiojimui ne iki galo patogi arabų šalis.

Nuodėmių baras Bahreine

Atėjus vakarui, laikas linksmybėms. Pamirškite visą įsivaizdavimą apie labai suvaržytą Bahreino gyvenimą. Čia yra tokių vietų, apie kurias niekas garsiai nekalba. Čia nebūna žiniasklaidos atstovų, žmonių su kameromis ir apie tai niekas nerodo. Čia yra nuodėmių barai – tokių Bahreine yra ne vienas ir ne du. Jie veikia labai tyliai miesto ribose, tačiau garsiai viduje. Turiu galimybę jums parodyti, kas gi vyksta nuodėmių baruose.

Alkoholis liejasi laisvai. Bahreinas, nors ir musulmoniškas kraštas, puikiai supranta, kad turistams norisi vartoti. Todėl visiškai legaliai viešbučiuose veikia tokios vietos. Jose, sakoma, gali lėbauti tik atvykėliai iš vakarietiškos kultūros šalių, bet ne musulmonai. Taip parašyta oficialiai.

Iš tiesų, tai nieko nereiškia. Vieni pagrindinių klientų tokio tipo baruose – vyrai iš kaimyninės Saudo Arabijos. Jie čia atvyksta kiekvieną savaitgalį ir nusiaubia barus, išbando juose viską.

Čia vyksta viskas, kas tokioje šalyje vykti neturėtų. Vienas įdomesnių dalykų – prie baro paprašiau nealkoholinio alaus ar kito gėrimo, man pasakė, kad neturi. Paklausiau, ar iš viso turi ko nors nealkoholinio, jei aš nevartoju. Man davė gaivųjį gėrimą, bet pasakė, jog čia negalima gerti nealkoholinių gėrimų.

Nuodėmių baras Bahreine

Alkoholis, tranki vakarietiška muzika yra dar ne viskas, kodėl tokius barus mėgsta vyrai. Kitas pikantiškas dalykas – čia labai akivaizdžiai vyksta prekyba sekso paslaugomis. Merginos, daugiausia iš Tailando, Vietnamo, Filipinų, už finansinį atlygį yra pasiruošusios padaryti viską.

Vienas po kito prie mūsų su operatoriumi prieina vyrai ir sako, kad yra iš šalies, kur negalima vartoti, todėl prašo nefilmuoti, nerodyti.

Flirtas aukščiausiu lygiu – kiekvieną pro baro duris įėjusį vyrą merginos nužiūri ir savo žvilgsniais tiesiai šviesiai siunčia signalus „pirk mane, sumokėk man, turėk gerą laiką“. Negaliu patikėti, kaip atvirai ir greitai viskas vyksta. Nėra jokio subtilumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)