1.Safaris iš paukščio skrydžio Serengetyje

Tai pavyzdys, kaip bepilotis lėktuvas praverčia filmuojant arti laukinių žvėrių – juk tad jų neišgąsdinsi. Filmavo profesionalus fotografas Willas Burrardas-Lucasas su bepiločiu lėktuvu „Beetle Copter“. Tai geriausias bepiločio lėktuvo pritaikymas fotomedžioklėje.

2. Rytų Londonas iš paukščio skrydžio

Niekada nebuvote Londone? Turite progos apžiūrėti rytinę megapolio dalį per filmavimo kamerą, įtaisyta bepiločiame lėktuve. Peržiūrėję šią medžiagą galite pagalvoti, kad prastas oras ir Londono rūkai – pasakos. Na nežinia, nežinia...

3. Serfingo mėgėjams – fotomedžioklė

Kas geriau už bepilotį lėktuvą nufilmuos iš arti judančius ant vandens objektus taip, kad jų nesutrikdytų. Nuostabi filmuota medžiaga, praktiškai vandens slidžių reklama. Filmuota Havajų salose. Jeigu peržiūrėję šią medžiagą neužsimanysite ten nukeliauti ar pralėkti vandens slidėmis... na galbūt šiandien jums prasta nuotaika.

4. Niujorkas iš paukščio skrydžio

Niujorkas – gražus ir architektūriniu požiūriu labai įdomus miestas. Randy Scotto Slavino klipas atskleidžia dar daugiau jo gražių ir įdomių pusių. Tie, kas jau lankėsi Niujorke, gal pamatys žinomų vietų.

5. Kelionė Aliaskos tarpekliais

Aliaskoje yra tarpeklių. Ši filmuota medžiaga – įrodymas, kad tikrai yra. Klipas unikalus. Taip sako patys jo kūrėjai, taip sakome mes po bandymų rasti kažko panašaus internete. Vargu ar kada susiruošite į Aliaską, jau nekalbant apie vaikščiojimą tarpekliais. Taigi patogiau įsitaisykite ir mėgaukitės.

6. Saulėlydžiai Kornvalyje

Kaip per mėnesį surinkti 500 000 klipo peržiūrų? Nufilmuoti iš bepiločio lėktuvo saulėlydį jūros pakrantėje Anglijos pietvakariuose ir įkelti medžiagą į interneto svetainę „YouTube“. Šio klipo sėkmė rodo, kad vis dar retai filmuojama ar fotografuojama iš bepiločių lėktuvų. O gal tiesiog graži gamta ir daug oranžinės šviesos...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)