Tris savaites iki balandžio 17 dienos keliautojai bandys įveikti Trijų Perėjų treką. „Sako, kad tai „the ultimate trek“, nors 2010 m. rugsėjį ėjom ir praėjom“,- dalijasi įspūdžiais apranga bei aksesuarais kelionėms ir aktyviam laisvalaikiui prekiaujančios UAB „Lukla“ vadovas Tadas, kelionę žadantis paįvairinti ir pažintine programa Kathmandu slėnyje.

„Vaikščiosime šalia didžiausių ir įspūdingiausių pasaulio viršūnių: Everesto, Lhotsės, Nuptsės, Cho Oyu, Amadablano, eisime per tris perėjas (Kongma La, Cho La ir Renjo La) 5360 m - 5535 m aukštyje, grožėsimės panoramomis nuo Kalapathar (5550 m) ir Gokyo ri (5357 m) viršūnių, pakeliui aplankydami ir kitas viršukalnes.

Kathmandu slėnyje keliautojai aplankys Bhaktapur, Swayambhunath šventyklų kompleksą (dar žinomą kaip „Monkey temple“), Bouddhanath stupa, Durbar Square, Pashupatinath šventyklą.

„Turėsime laiko pasivažinėti aplinkui su dviračiais arba, leidžiant gamtos sąlygoms, išbandysime kanjoningą. Na, ir balandžio 14 d. vėl švęsime Naujuosius - bus pirmoji 2068 Nepalo metų diena",- kelionės planais dalijosi prieš išvykdamas T.Jeršovas.

Laukiame dienoraščio...
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją