"Tai gatvės stilius, šiek tiek undergroundinis ir pankiškas. Tai yra tai, ką pats norėčiau matyti Lietuvos gatvėse. Naujus kirpimus pristatau rudenį, kad žmonės turėtų laiko apsiprasti ir pasirengti pokyčiams, kuriuos tikiuosi išvysti kitą pavasarį, - DELFI sakė Valerijus. - Šią kolekciją kūriau nuo balandžio, o idėjų sėmiausi iš įvairių kultūrų šalių, gatvėse sutiktų žmonių, jų papročių.

Joje gausu ryškių spalvų. Vis daugiau jų atsiranda rūbuose bei avalynėje, tas pats - ir plaukuose. Žinoma, yra ir kažkiek žemiškų spalvų, tačiau netrūksta ir netikėtų akcentų".

Anot V. Gigevič, kolekciją įkvėpė ir vis labiau drąsėjantys žmonės: „Jaučiu, kad Lietuvos žmonės darosi drąsesni, jie nebebijo eksperimentuoti, perima pasaulines madas bei koncepcijas. Klientai manęs vis dažniau ir dažniau prašo ryškių, įdomių bei netradicinių kirpimų. Tai įkvepia. Esu dėkingas jiems už suteiktą saviraišką. Tai kiekvieno kirpėjo svajonė".

"Tikiuosi, kad ši kolekcija pramuš ledus - ilgainiui tapsime dar labiau atviresni naujovėms, nebijosime keistis ir išreikšti save", - vylėsi kirpimo meistras, pristatęs beveik trisdešimt modelių.

Prieš pristatymą jis DELFI mįslingai sakė, jog "tai drąsi kolekcija". Staigmenų per pristatymą išties netrūko.

Ši kolekcija V. Gigevič jau trečioji. Pernai kirpimo meistras pristatė modelinio šukavimo kolekciją "Gėlės", praėjusį rudenį kolekcija pristatyta Rygoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)