Pastaruosius dešimt metų lengvas ir elegantiškas baltas vestuvines sukneles kūrusi dizainerė šiemet nusprendė paeksperimentuoti. Būsimosioms nuotakoms ji pirmą kartą pristato neįprastą suknelę – tamsiai mėlyną su gėlių dekoru.

„Ją sugalvojau specialiai toms, kurios šventinę dieną nori būti kitokios“, – aiškina sumanymą I. Miltienienė. Pasak jos, moterys naujuoju modeliu aktyviai domisi ir noriai matuojasi.

Savo nuotakos kol kas tebelaukia ryškiausia kolekcijos suknelė „Žvynelinė“. Ji pasiūta iš 9500 Mikado šilko detalių, kurių kiekviena prie suknelės pagrindo pritvirtinta atskirai. Iš pradžių ji buvo sumanyta kaip sodriai raudona vakarinė suknia, bet vėliau kūrėja nusprendė likti ištikima savo mėgstamai švelnių spalvų paletei.

I. Miltienienė pabrėžia visada teikianti pirmenybę šviesai, lengvumui, tyrumui. Tad ir šioje jos kolekcijoje vyrauja nėriniai, tiulis, organza, šilkas, puošybai naudojami Swarovski kristalai, čekiškas stiklas, perlai. Suknelių kainos svyruoja nuo 800 iki 2000 eurų. Anot kūrėjos, kiekvienas apdaras siuvamas pagal individualų užsakymą, todėl dauguma nuotakų juos pasiekia atminimui ir retai siūlo perparduoti.

Antrąją savo vestuvinių suknelių kolekciją nuotraukose dizainerė įamžino pati. „Pati matau savo kolekcijos viziją, todėl pati ir fotografavau“, – sako naują aistrą atradusi vestuvinių suknelių kūrėja.

Nuotraukose – dizainerės Ingos Miltienienės antroji vestuvinių suknelių kolekcija (modelis Diana Di, I. Miltienienės nuotr.)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)