Christian Dior, Givenchy, Nina Rici, Millesia, Ravage, Cotton Club, Gianfranco Ferre, Byblos… Tai ne šiaip žinomos markės, tai visa moteriško grožio ir vasaros filosofija. Maudymosi kostiumėlių kolekcija - savotiška visos vasaros kolekcijos markės mini versija.

Kokios gi pagrindinės tendencijos?

Juoda ir balta

Nieko gamtoje nėra neamžina, išskyrus šias dvi spalvos. Baltos ir juodos derinys vienodai puikiai atrodo kukliame, beveik “gimnastiniame” uždarame komplekte su mikro šortukais ir prabangiame vakariniame bikini su siuvinėtu sijonu. Labai aktualūs juodai - balti visų dydžių žirniukai. Arba “zebriškai” dryžuotas, arba “delmatiniškai” dėmėtas kostiumėlis.

Pop art

Geometriniai ir psichodeliniai raštuoti piešinukai pažadina prisiminimus apie septyniasdešimtuosius. Ši prabanga, ypač raudonai - plytinių, vyšninių, skaisčiai raudonų, oranžinių arba raudonai - rudų tonų idealiai atrodo prie saulės parausvintos odos ir sudaro “aistringos, atšiaurios vasaros” atmosferą.

Militaristinis

Kas galėtų pagalvoti, kad militaristinis stilius apims ir paplūdimio madą. Tačiau rezultatas buvo netikėtas: sunku sugalvoti ką nors labiau seksualesnio, nei kamufliažinis mini- bikini. Puoštas “grubiais odiniais diržais” jis atrodo, kaip naujas karštų šalių karininkams vasarinės uniformos variantas.

Rožinis

Visi rožinės, fuksinės spalvos, violetinės, alyvinės atspalviai neišeis iš mados mažiausiai dar vieną vasarą. Sunku pasakyti, kas pastūmėjo dizainerius daugumai variacijų su šia spalva. Galbūt prisiminimai apie lėlę Barbę arba besileidžiančios tropinės saulės fotografijos.

Spindesys

Žvilgančius ir persiliejančius audinius, karoliukus - viską, kas mums atiteko nuo 80- ųjų disko kultūros, galima rasti maudymosi kostiumėliuose. Tai priemonės, idealiai tinkančios lankytis ir paprastame paplūdimyje, ir naktinėse diskotekose. Su tokiu maudymosi kostiumėliu jūsų išvaizda bus iš tiesų nepakartojama.

Džinsinis audinys

Džinsinės medžiagos maudymosi kostiumėlis - tai, mažų mažiausiai, ekstravagantiška ir kiek nepatogu: įsivaizduojate, kiek jis sveria, kai sušlampa. O štai kostiumėlis iš medžiagos, imituojančios džinsinę medžiagą,- tai oho. Ypač, jeigu ant jo “nupieštos” kišenėlės, apsiuvinėjimai, kniedės arba nelygiai “išgarintos” vietos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją