- Kas įkvėpė įkurti lietuvišką grožio mokyklą internetu?

- Mintis įkurti internetinę mokyklą kilo prieš daugiau nei pusę metų, idėja gimė per naktį. Grožio industrija domiuosi seniai, tad vieną vakarą ieškojau informacijos apie makiažo naujoves užsienyje, skaičiau pasaulinio garso vizažistų interviu, dairiausi mokymų Europoje. Norėjosi nuvykti į vieno iš jų seminarą JAV, bet tai – sudėtinga.

Tą akimirką ir kilo mintis įkurti virtualią grožio mokyklą. Tikiu, kad daug užsienyje gyvenančių lietuvių norėtų pasimokyti iš mūsų meistrų. Nutariau palengvinti gyvenimą sau bei visoms grožio industrija besidominčioms moterims ir sukurti mokyklą, kurioje geriausių meistrų pamokos būtų pasiekiamos visiems už prieinamą kainą.

- Internete gausu informacijos grožio tema. Daug tekstų bei vaizdo įrašų – nemokami. Kuo ši virtuali mokykla skirsis nuo grožio blogų, portalų ar pavienių meistrų socialinių kanalų?

- Skaityti patarimus yra viena, o matyti juos gyvai – visai kas kita. Šukuosenų ir makiažo seminarai labai populiarūs, tačiau jų kainos ne visiems įkandamos. Ne kiekviena gali sau leisti mokėti 300 eurų už makiažo pamoką, todėl siūlome alternatyvą. Mėnesio narystė grožio projekte kainuos tik 20 eurų ir suteiks galimybę mokytis iš geriausiųjų. Stebėti vaizdo pamokas bei tiesioginius seminarus įvairiomis grožio temomis merginos ir moterys galės neišeidamos iš namų, tobulėti tiesiog sėdėdamos ant sofos.

Tai aktualiausia mamoms, auginančioms vaikus ar gyvenančioms ne sostinėje, o mažesniuose miestuose ar svečiose šalyse. Be to, dauguma vaizdo įrašų internete šia tema yra anglų kalba, kuri ne visoms lietuvaitėms puikiai suprantama. Mūsų virtualioje mokykloje pamokos ir seminarai vyks lietuviškai. Mokydamosi gimtąja kalba moterys ne tik drąsiau bei laisviau jausis, bet ir geriau įsisavins informaciją, taigi pamokos bus vertingesnės.

- Kaip pavyko suburti įvairius grožio srities meistrus, savo sričių profesionalus į vieną komandą? Ar jie noriai dalinasi profesinėmis paslaptimis?

- Vos gimus projekto idėjai, žinojau, ką kviesiu į komandą. Kai pasiryžau pradėti kurti mokyklą, tikėjau savo idėja 100 procentų. Gal todėl nei vienas iš jų nesudvejojo prieš sutikdami ir aš jiems dėkinga, kad patikėjo manim ir mūsų sėkme. Savo patirtimi ir patarimais dalinsis žinomi makiažo meistrai Povilas Staniulionis ir Ana Valytė, šukuosenas kurs savo srities profesionalai Rima Berdnikoviene ir Mantas Paražinskas. Visi komandos nariai išskirtiniai, juos vienija charizma, meilė darbui ir nepriekaištingas amato išmanymas. Prie komandos per artimiausius mėnesius prisijungs ir daugiau žinomų vardų. Mano tikslas – vieninga ir nepralenkiama 6 žmonių komanda.

- Į ką orientuota virtuali mokykla – profesionalaus ar eilinių vartotojų edukavimą?

- Projektas skirtas ne tik profesionalams, kurie nori gilinti savo žinias, bet ir mėgėjams, dar tik žengiantiems pirmus žingsnius į grožio industriją, taip pat ir visoms moterims – mamoms, močiutėms, kaimynėms, norinčioms sužinoti ir išmokti dar negirdėtų makiažo ir šukuosenų paslapčių, kurias galėtų pritaikyti eidamos į darbą ar į pasimatymą su vyru.

Kviesime į tiesioginius seminarus apie odos priežiūrą, senėjimą, injekcijas, priemones ir kitus moteriškus dalykus, kuriuos ves kvalifikuotos kosmetologės. Pasiūlysime pilną grožio pamokų paketą, kuris nereikalaus didelių išlaidų ir bus prieinamas kiekvienai moteriai, kuri nori būti gražesnė, tinkamai prižiūrėti savo išvaizdą ir išbandyti naujoves.

- Kokia projekto misija?

- Pagrindinis mūsų tikslas yra patenkinti moterų poreikius už prieinamą kainą. Siekiu, kad grožio seminarai būtų ne prabangos atributas, o kasdienybė. Įsigijusios narystę virtualioje mokykloje merginos galės žiūrėti įkeltas vaizdo pamokas, kas mėnesį projektas pasipildys trimis naujomis pamokomis.

Du kartus per mėnesį rengsime tiesioginius seminarus internetu, kurių metu bus galima užduoti klausimus specialistui ir iškart gauti atsakymą. Portale bus ir tinklaraštis, kuriame pateiksime karščiausias grožio pasaulio naujienas, žinomų kompanijų produktų apžvalgas bei naujausias makiažo tendencijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)