Šeštus metus skaičiuojančios bendrovės vadovė Lena Sokolovska neslėpė, kad jų įmonė yra vienintelė natūralios lietuviškos kosmetikos gamintoja, turinti tokią plačią natūralios dekoratyvinės kosmetikos liniją.

„Džiaugiamės galėdamos pristatyti savo mineralinės kosmetikos liniją, pagamintą rankomis Lietuvoje. Praleidome daug laiko kurdamos, kruopščiai derindamos ir rinkdamos spalvas, kad kiekviena moteris turėtų, iš ko pasirinkti. Jau keletą metų populiarumo tarp moterų nestokojančias mūsų mineralines veido pudras ir skaistalus su gintaru papildė gausi paletė mineralinių akių vokų šešėlių su gintaru, akių kontūro bei lūpų ir skruostų dažai“, – sakė įmonės vadovė.

Pasak jos, didžiausias ir pagrindinis šios dekoratyvinės kosmetikos išskirtinumas, kad ji pagaminta naudojant tik natūralius ir saugius ingredientus, žemėje glūdinčius spalvotus mineralus, tikrą Baltijos gintarą ir vitaminų gausius uogų ekstraktus.

Per renginį vizažistės Eglės Plumpaitės daryti makiažai atskleidė natūralios dekoratyvinės kosmetikos galimybes.

„Vis dar tenka išgirsti, kad natūrali kosmetika, tai ta – kurios poveikis trumpalaikis, ir įsivaizduojama, kad pasidažius nieko nesimato. Šiandien susirinkusios moterys turėjo puikią galimybę įsitikinti, kad su natūralia dekoratyvine kosmetika galima pasidaryti nepriekaištingą dieninį ir įspūdingą vakarinį makiažą“, – sakė L. Sokolovska.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)