Todėl reikėtų patiems pasirūpinti neslidžiais batais - nunešti juos į avalynės taisyklą, įsigyti specialių antdėklų, kurie lengvai nusiima ir taip pat lengvai užsideda, arba patiems imtis veiksmų.

Nuriebalinkite batų padą. Užtepkite plonyčiu sluoksniu „Moment“ klijų, ir iškart, kol nespėjo išdžiūti, pabarstykite smėliu, leiskite klijams sustingti. Toks metodas veiksmingas apie keturias savaites.

Antrasis patarimas kiek panašus į pirmąjį. Padą taip pat reikia nuriebalinti ir padengti plonu klijų sluoksniu. Tik vietoje smėlio naudokite švitrinio popieriaus gabalėlius. Kad jų nebūtų matyti, galima užmaskuoti juodu žymekliu. Veiksminga apie dvi savaites.

Vienas paprasčiausių ir pigiausių būdų - užklijuoti pleistrą. Geriausia naudoti platų ir priklijuoti kryžiumi. Veiksminga tris dienas. Maskuoti taip pat galima juodu žymekliu.

Jei bato padas visiškai lygus, nelygumų padarykite patys. Padės vinis, arba galima „patarkuoti“ padą smulkia tarka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)