Kostiumai su kelnėmis

Pamirškite praėjusių metų moteriškus kostiumėlius ir rinkitės kostiumą su kelnėmis. Jis jaunatviškesnis bei naujoviškesnis, o taip pat kelnės ir švarkas leidžia jums mažiau rūpintis savo figūra.

Po darbo

Jei nesate tikra, kad norite ypatingoms progoms puoštis lėlytės suknele (kaip siūlo keletas dizainerių šiam sezonui), jums patiks įmantrūs sijonai, palaidinukės ir suknelės.

Oda

Odiniai švarkai, sijonai ir kelnės laikomi atsargai, bet šiuo metu galite išbandyti palaidines ir sukneles iš odos. Ieškokite įdomių detalių, pvz., rauktinukų (klosčių) iš labai minkštos odos.

Viršutiniai drabužiai

Linkstama į klasiką, bet dėl įdomių medžiagų (kartūno, džinso) ir stebinančių spalvų (pavyzdžiui, balta žiemai) klasika atrodo labai naujai. Kupranugario spalva labai mėgstama šiais metais; taip pat raudona ir juoda yra puikios viršutinių drabužių spalvos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją