"Jos yra Holivudo deivės, - sakė žurnalo redaktorius Stivenas Kodžokaru, - Moterys, kurios atrodo be priekaištų ir puikiai apsirengia nuo galvos iki kojų. Jos turi asmeninį stilių ir nėra stilistų marionetės". Tarp geriausiai besirengiančių vyrų buvo paminėtas Džordžas Klunis, Bredas Pitas, princai Haris ir Viljamas.

Keit Hadson, Sara Džesika Parker, Andželina Džoli, Dženifer Lopes, Hal Beri, Vilas Smitas ir Raselas Krou buvo pagirti, kaip žvaigždės, kurios nebijojo rizikuoti tada, kai bet kokia mados klaida atsiduria internete ir ilgam įstringa žmonių atmintyje.

"Šios žvaigždės nežengia pramintu taku ir daro viską savaip. Kartais joms pavyksta, kartais nelabai, tačiau mes norėjome juos pagerbti", - teigiama žurnale. Kai kurioms žvaigždėms taip gerai nesisekė. Blogiausiai apsirengusiųjų skyriuje atsidūrė tos ir tie, kurie, žurnalo teigimu, nežino kada sustoti.

Tarp jų buvo paminėta Džuljet Binoš, kuriai kliuvo už jos retro stiliaus Žano Polio Gotjė suknelę, apsivilktą "Oskarų" įteikimo ceremonijai. Žurnalas teigė, kad su šiuo apdaru aktorė atrodė išsipusčiusi kaip transvestitė.

Sintijai Nikson kliuvo už ryškią kelnaičių liniją, buvusiai "X failų" žvaigždei Džilijan Anderson - už plaukus pažastyse, buvusi televizijos pokalbių laidų vedėja Keti Li Giford buvo sukritikuota dėl nukarusių krūtų, žurnalui rekomendavus pagalvoti apie tinkamą liemenėlę.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją