Pasirinkimas ant siuvamų gaminių vaizduoti „pimpačkiukus“ – tikrai neatsitiktinis. „Tai yra vieni geidžiamiausių personažų – jie be galo populiarūs visame pasaulyje, tad nusprendėme šią bangą palaikyti ir Lietuvoje, – teigė UAB „Vilaugė“, valdančios prekinį ženklą „OXOX“, rinkodaros partneris Nerijus Kalinauskas. Drabužių kolekcija pasiekė parduotuves kaip tik tada, kai kino teatruose (jau nuo liepos 3 d.) pradedamas rodyti animacinis filmas „Pakalikai“ („Minions“)“.

„Vilaugė“ yra pirmoji tekstilės bendrovė Baltijos šalyse įsigijusi „Universal Studios“ licenciją. Licencijavimo sutartį įmonė pasirašė bendradarbiaudama su Švedijos licencijavimo kompanija, atstovaujančia „Universal Studios“ prekės ženklams Europoje.

Originalią „OXOX-Minions“ drabužėlių kolekciją mergaitėms ir berniukams sukūrė dizainerė Evelina Dragūnienė.

„Kolekcija kurta bendradarbiaujant su „Universal Studios“ ir „Illumination Entertainment“. Su „pimpačkiukų“ kūrėjais derinome ne tik dizainą, grafinius elementus, bet ir medžiagų kokybę“, – pažymėjo E. Dragūnienė. „OXOX-Minions“ kolekcijoje dominuoja vasariški drabužiai, vėliau ją papildys džemperiai, pižamos, kelnės, kepurės ir kiti gaminiai.

Ši „OXOX“ kolekcija ne pirmoji papuošta vaikų mylimais personažais. Praėjusiais metais bendrovė mažiesiems pirkėjams pasiūlė drabužėlių su V.V. Landsbergio knygelių herojais. Dizainerė E. Dragūnienė džiaugiasi, kad šie drabužėliai, kaip ir juos puošiantys herojai, užkrečia gera nuotaika ir pozityvumu.

„OXOX“ atstovai planuoja ateityje pristatyti daugiau drabužių, papuoštų animacinių filmų herojais. „OXOX-Minions“ kolekcija – naujas etapas „OXOX“ prekinio ženklo istorijoje. Nuoširdžiai tikime, kad šis sprendimas pateisins mūsų siekį kurti vaikų mylimus ir tėvų vertinamus vaikiškus drabužius“, – teigė UAB „Vilaugė“ rinkodaros partneris N. Kalinauskas.

Vaikiškų drabužių kūrėja bei gamintoja UAB „Vilaugė“ prekinį ženklą „OXOX“ Lietuvos rinkai pristatė 2007 metais. Spalvingi, patogūs, antialerginiai OXOX drabužiai gaminami iš ekologiškų medžiagų. Jie skirti mergaitėms ir berniukams, kurių ūgis nuo 86 cm iki 152 cm. „OXOX“ drabužių kolekcijomis prekiaujama „OXOX“ prekinio ženklo parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Tauragėje bei internetinėje parduotuvėje www.eoxox.com, didmeninė prekyba vystoma Lietuvoje ir svečiose šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)