Oda padengiama labai plonu sluoksniu – ji užmaskuojama, tačiau nesimato, kad ant jos yra tepta pudra, tiesiog atrodo lyg švytinti, sveika ir graži oda. Be to, tai viena iš nedaugelio priemonių, kurios tikrai efektyviai ir labai lengvu sluoksniu paslepia odos efektus- aknę, „vyno dėmes”, randus ir netgi tatuiruotes.

Kaip tai naudojama? Tiesiog paimi kompresorių, įjungi, įpili specialių makiažo dažų ir purški.

Apie šią naujovę pasakoja purškiamo makiažo DINAIR atstovas Lietuvoje, MB „Elitera“ direktorė G. Sabaliauskienė.

Purškiamas makiažas unikalus dėl savo itin tolygaus padengimo (šis makiažas nuotraukose atrodo tolygesnis, nei įprastas, nuotraukos atrodo lyg iškart apdirbtos „Photoshop“), didelių galimybių (naudojant trafaretus galima daryti fantastinius makiažus), visiškos higienos (nėra tiesiogiai liečiamasi prie veido), greičio - dieniniam makiažui padaryti užtenka vos 3 min, vakariniam – 15-20 min. Be to, makiažo priemonėse nėra parabenų ir kitų kenksmingų medžiagų, neužkemša porų.

Makiažui padengti yra naudojamas specialus kompresorius su plieniniu antgaliu. Per antgalį makiažo dažai yra išpurškiami labai mažomis dulkelėmis, kurios labai tolygiai priglunda prie veido. Su šiuo aparatu galima purkšti absoliučiai viską – pudrą, šešėlius, skaistalus, antakius, pravedimus, lūpas ir t.t.

Naudojant šią technologiją galima užmaskuoti ataugusias plaukų šaknis, įdėti ryškesnių sruogų į plaukus ar netgi užpurkšti piešinius, raštus ant veido ir ant plaukų.

JAV vizažistai privalo mokėti dirbti su purškiamu makiažu, nes kitaip jų nepriims dirbti į jokią televiziją, kiną ir pan. Mat purškiamas makiažas padaromas greičiau ir kokybiškiau nei įprastas, galima išgauti įvairiausių spec. efektų.

Pvz., norėtume padaryti mėlyną „Avataro“ veidą – su įprastom priemonėm vien apie 1-1.5 h užtruktume maskuodami ir dažydami veidą, kad spalvos pasiskirstytų tolygiai. Su purškiamu makiažu užtruksime daugiausiai 15 min.

Štai kaip daromas kasdienis makiažas.

O štai puikus variantas Helovyno vakarėliui.

Purškiamas makiažas padeda užmaskuoti tatuiruotes bei kitas odos dėmes.

Paslepia aknės subjaurotą odą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)