Kokios jos madingos šį pavasarį ir vasarą, pasakoja „Grožio dirbtuvių“ meistrė Eglė Saunorytė-Kinderienė.

Naująjį sezoną vyrauja kelios aiškios mados kryptys. Tai natūralumas arba visiška jo priešingybė - ryškus puošeiviškumas.

Abiejų tipų šukuosenos turi aiškius kontūrus. Bangos lengvos, be didelės apimties. Taip pat labai madingos plonos šlapios sruogos, nušukuotos nuo veido, iš dalies surištos į uodegą. Šlapių plaukų efektas šį sezoną bus madingas bet kokiame formate ir visuose ilgiuose.

Kaip sukurti šlapių plaukų efektą

Ištrinkus plaukus šampūnu ir palepinus balzamu, gerai nusausinkite plaukus rankšluosčiu. Džiovintuvu gerai išdžiovinkite plaukų šaknis. Viską atlikite rankomis (be šepečio ar šukų), kol išgausite norima purumą. Plaukų galiukai turi likti drėgni (bet ne šlapi). Užbaigiant darbą, naudokite plaukų laką šaknų purumui užfiksuoti ir plaukų želė šukuosenos užbaigimui. Paskirstykite želė tolygiai ant likusių drėgnų plaukų per visą ilgį iki galiukų. Leiskite plaukų galams išdžiūti natūraliai.

Norinčioms atrodyti itin madingai, šį sezoną reiktų suglotninti plaukus ir gausiai naudoti plaukų želė. Surišus uodegą, ištraukite kelias šlapias sruogeles prie veido.

Galimos kelios tokios šukuosenos variacijos, pvz., viršugalvis purus, o sruogos, įrėminančios veidą, šlapios.

Šį sezoną vis dar madingi masyvūs plaukų papuošalai, tad nebijokite puoštis.

Mėgstančios natūralumą šį sezoną galės pasidžiaugti, nes madingos natūralios, nesikertančios su prigimtimi plaukų spalvos bei tyras ir švelnus žvilgsnis. Akių makiažas natūralus, neperkrautas. Šešėliai kreminių atspalvių. Antakiu linijos švelnios ir natūralios. Lūpos palepinamos tik lūpų blizgiu.

Na, o jei esate provokatorė, tai darykite tai drąsiai, nes išsiskirti ir dažytis ryškiomis spalvomis taip pat madinga.

Lūpas dažykite dengdama dvi spalvas vieną ant kitos, nesistengiant to paslėpti.

Merginoms, nebijančioms eksperimentuoti, šį pavasarį siūlomas tikras spalvų sprogimas. Dažykite akis ryškia mėlyna ar turkio spalva, taip pat bet kokia jums patinkančia viena ryškia spalva. Taip pažadinsite ir save ir aplinkinius iš žiemos snaudulio.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)