Fotosesija tvyrant trisdešimties laipsnių karščiui vyko Vilniaus senamiestyje ir Belmonte. Įdomu tai, kad fotografui Ilya Yakover pozavo pati kūrėja su dukrele. „Tik pasibaigus fotosesijai, su dukra iš karto išsimaudėme Vilnelėje vilkėdamos ką tik fotografuotas sukneles“, - prisiminusi kūrybinį procesą šypsosi Mariana.

Kolekcijas M. Višnevskaja-Jankovičienė pristato su „Adrika“ ženklu, kuris išreiškia dizainerei artimų žmonių vardų santrauką. „Įkvėpimo semiuosi iš vintažinių mamos suknelių, kurios man yra tarsi amžino stiliaus etalonas. Kurdama visada stengiuosi pabrėžti moters eleganciją“, - sako Mariana ir pati išbandžiusi modelio darbą.

Jau ne pirmą sezoną dizainerė pristato kolekcijas skirtas mamoms ir jų dukroms.

„Kuriu tai, kas man pačiai aktualu. Pastebėjau, jog mano dukrelė labai mėgsta puoštis, ir dažnai man sako, kad nori tokios pat suknelės kaip kabo mano spintoje. Arba pamačiusi naują audinį jau prašo, kad pasiūčiau jai ką nors gražaus... Štai kodėl ir kilo tokia mintis, pasiūlyti ir kitoms mamoms atrodyti madingai kartu su savo dukromis“, - sako M. Višnevskaja-Jankovičienė, visada jaučianti ir didelį savo šeimos palaikymą, tačiau išgyvenanti, kad pati dėl įtempto darbo grafiko negalinti skirti pakankamai dėmesio artimiesiems.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją