Lėkdamas aplink pasaulį, maišydamas ir derindamas ne tik skirtingų dešimtmečių, bet ir skirtingų amžių stilius, Lacroix pademonstravo iš kojų verčiančią kolekciją, kurioje pagrindinius vaidmenis atliko liemenės iš gobeleno, trumpai kirpti bliuzonai, rytietiški ornamentai ir raudonos krokodilo odos apsiaustas – visur vyravo sąmoningai perdėta didingumo atmosfera.

Labiau žemiški modeliai buvo trumpa krepo suknelė su šokolado, ochros ir jūros bei vaikiškai rausvų spalvų spinduliais, kurie susikirto ties juosmeniu ir geltona asimetriška suknelė su juodais odiniais apsiuvais ties klubais. Norintys numalšinti savo maksimalistinius troškimus ir pasitikintys aksesuarais, turėtų atkreipti dėmesį į deimantais išdabintas Aladino lempos formos vakarines rankines.

Jei visa tai jums skamba šiek tiek lengvabūdiškai, net nemėginkite to aptarinėti su šio dizainerio gerbėjais, kurie jį laiko šventu prabangos eksceso globėju: kai dizaineris pasirodymo pabaigoje išėjo nusilenkti publikai, jį apipylė raudonų gvazdikų lavina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją