Praėjusią savaitę kino teatruose pasirodė kultinio rusų filmo „Tarnybinis romanas“ naujoji versija. Romantinėje komedijoje viskas vyksta taip pat, kaip ir 1977-aisiais: romanas užsimezga tarp pikčiurnos Kaluginos ir „pilkos pelytės“ Novoselcevo, abu meilė priverčia pasistengti prie veidrodžio, suminkštėti ir pakeičia visą gyvenimą. Tačiau filme „Tarybinis romanas. Dabartiniai laikai“ viskas interpretuojama šiuolaikiškai. Taip pat - ir biuro apranga.

Moterų aprangą sudaro kostiumėliai, kūno neapnuoginančios palaidinės be jokių blizgių elementų, kuklūs aksesuarai. Žinoma, išimčių, kaip ir visuose biuruose, yra...

Šukuosenos – tvarkingos, makiažas – dieninis, nekrentantis į akis. Pastelinių spalvų rūbus gali paryškinti spalvingos skarelės ar ryškesnės spalvos rankinės, akiniai įdomesniais rėmeliais ir pan.

Tiek senojo „Tarnybinio romano“, tiek ir naujosios versijos stilistai pasistengė: darbo žmonės puošiami pagal visas to laiko madų tendencijas. O jos mėgsta sugrįžti vėl ir vėl...

Ką šiandien siūlo dizaineriai?

Kad neatrodytumėte nuobodžiai, rinkitės žaismingas palaidines. Žirneliai - ant bangos!

Norite griežto įvaizdžio? Petnešos ir kaklaraištis - kaip tik jums.

Žaismingai atrodys ir peteliškė.

Vasarai tiktų dryžuoto lino audinio kostiumėlis.

Vietoj žėrinčių papuošalų rinkitės blizgesnio audinio švarkelį - puikus variantas darbo vakarėliui.

Tiesaus kirpimo kelnės iš plonos vilnos niekada neišeis iš mados.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)