Ir visa tai įvyksta pamojus ne stebuklinga lazdele, o blakstienų tušo šepetėliu. Ir kadangi mes taip vertiname savo stebuklingąją tūbelę, pasidalinsime devyniomis gudrybėmis, kurias turi žinoti kiekviena dama, rašoma purewow.com.

Ilgesnės blakstienos

Visų pirma padažykite šoninių viršutinių blakstienų galus iš viršaus. Kai šis sluoksnis nudžius, dažykite blakstienas kaip įprasta – nuo šaknų iki galiukų, iš apačios.

Kad neišsiteptų viršutinis vokas

Pasidažiusios blakstienas, kol tušas dar neišdžiuvo, pridėkite prie jų pirštą ir pamirksėkite – taip jos nepaliks dėmių ant vokų.

Kaip tvarkingai pasidažyti apatines blakstienas

Nelengva tvarkingai pasidažyti apatines blakstienas neišsitepant apatinio voko. Tokiu atveju labai padeda vienkartinis šaukštas arba plastikinė kortelė – pakiškite jį po apatinėmis blakstienomis ir braukite šepetėliu.

Kad neliktų gumuliukų

Gumuliukus nuo blakstienų lengvai pašalinsite vienkartiniu tušo šepetėliu, pamirkytu į makiažo valiklį.

Jei netyčia bakstelėjote šepetėliu akį

Išteptą voką nuvalykite vatos pagaliuku ir patepkite drėkikliu.

Kad tušas tūbelėje nesudžiūtų

Nekaišiokite šepetėlio į tūbelę kaskart prieš perbraukdamos juo blakstienas. Atsukite tūbelę, ištraukite šepetėlį ir pasidažykite. Šepetėlį kaišiojant dažnai, susidaro oro burbuliukai ir tušas gali sudžiūti.

Kad tušas nesutirštėtų ir nesušoktų gabalais

Jei tušo liko nedaug, pamirkykite tūbelę karštame vandenyje – tai suskystins tušą, pridžiuvusį prie sienelių, ir jo užteks kokybiškai padažyti blakstienas.

Jei tušas netikėtai baigėsi

Išbandykite vazeliną, kuris imituoja tušo poveikį – blakstienos atrodys tankesnės, ilgesnės, žvilgančios.

Kokį tušą pirkti

Pirkite kelioninį blakstienų tušą, nes paprastai toks kiekis baigiasi tada, kai baigiasi jo galiojimas (per tris mėnesius).

Be to, tokio tušo šepetėlis dažniau būna patogesnis – juo lengvai pasieksite net mažytes blakstienas akių kampučiuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)