Reikės:

200 g „Marshlows“ zefyrų,
500 g varškės
1 šaukštas želatinos,
avietinės želė viršui.

Biskvitui:

3 kiaušiniai,
60 g cukraus,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
5 šaukštai pieno,
2 šaukštai aliejaus,
6 šaukštai miltų.

Želatiną išbrinkinkite šaltame vandenyje.

Želė paruoškite kaip parašyta ant pakuotės, tik vandens pilkite mažiau.

Biskvitas:

Kiaušinius plakame su cukrumi apie 3 minutes. Tada supilame pieną, aliejų ir truputį paplakite. Sudedame kepimo miltelius ir miltus ir gerai išmaišome.

Pilame tešlą į torto skardą ir 180 laipsnių temperatūroje kepame 15 min. Atvėsiname ir perpjauname į 2 biskvitus.

Indą tinkama naudoti mikrobangėje patepame aliejumi (dugną ir kraštus). Dedame zefyrus ir dedame į mikrobangų krosnelę, pusę minutės pašildome juos. Išimame, išmaišome, jeigu reikia dar pakaitiname, kad visi išsilydytu. Tada sudedame varškę, gerai išmaišome.

Garų vonelėje ištirpiname želatiną ir maišant supilame į zefyrų–varškės masę, išmaišome gerai.

Į tortinę dedame vieną biskvitą, dedame puse varškės masės, išlyginame ir dedame antrą biskvitą, vėl varškės masę visą sudedame, išlyginame. Ant viršaus pilame pradėjusią stingti želę ir dedame į šaldytuvą 3-4 val.

Puošiame pagal fantaziją.
Varškės tortas su zefyrais