4 porcijoms:

500 g varškės,
2 kiaušiniai,
50 g džiovintų abrikosų,
1 bananas,
5 valg. šaukštai miltų,
2 valg. šaukštai cukraus,
truputis vanilinio cukraus,
augalinio aliejaus kepimui,
grietinės ar plaktos grietinėlės.

Abrikosus išmirkyti, nusausinti ir smulkiai supjaustyti. Bananą taip pat sukapoti smulkiais kubeliais.

Varškę pertrinti su kiaušiniais, cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi.

Vaisius gerai sumaišyti su varškės mase ir miltais. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir šaukštu formuoti blynelius. Kepti vartant, kol apskrus iš abiejų pusių.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją