Reikės:

2 pak. sausainių,
250 gr. sviesto,
2 šaukštai cukraus,
1 šaukštas kakavos,
apie 100 ml.pieno,
vaflių lakštai.

Sausainius sulaužom.

Sviestą ištirpinam.

Cukrų sumaišome su kakava.Į šį sausą mišinį supilame sviestą,išmaišome. Pilame pieną, viską gerai išmaišome ir supilame ant sausainių. Išmaišome gerai, kad visi sausainiai apsiveltu.

Į indą, kuriame šaldysime tinginį, tiesiame vaflių lakštus, tada pilame sausainių masę, uždedame vėl lakštu ir dedame stingti į šaldytuvą.

Galite formą kurioje stingdysite tinginį ištiesti maistine plėvele, geriau išsiims.

Po 2-3 val. išėmus tinginį supjaustykite norimais gabaliukais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)