Suktinukai su lašiša

 (6)
Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.
Suktinukai su lašiša
© Asmeninis albumas

Žaliems blynams reikės:

2,5 puodelių miltų
500 ml pieno
žiupsnelio druskos
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
poros saujų špinatų

Miltus, pieną, druską ir alyvuogių aliejų išplakti iki vientisos tešlos. Įdėti žalius špinatus ir išplakti elektriniu trintuvu. Kepti be aliejaus, nes tešla neprilimpa prie keptuvės.

Įdarui reikės:

Tepamo sūrelio
500 g rūkytos lašišos filė

Blyną ištepkite tepamu sūreliu, ant viršaus išklokite lašišos gabalėlius. Kruopščiai susukite ir apvyniokite maistine plėvele. Kuo standžiau susuksite, tuo gražesni bus suktinukai.

Susuktą vyniotinį dėkite bent 1,5 val. į šaldytuvą. Po to supjaustykite norimo dydžio griežinėliais.

Skanaus!

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Ypatingas uogų ir špinatų tortas (3)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justinai ir laukiame jūsų receptų.

Skaniausi vasaros pusryčiai (10)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Virginijai ir laukiame jūsų receptų.

Želė tortas su grietinėle

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.

Suktinukai su lašiša (6)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.

Tradicinė šaltiena su žirneliais

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.