Reikės:

200 gr. sausainių,
250 gr. maskarponės sūrio,
3 šaukštai šokoladinio kremo,
200 ml. stiprios kavos,
migdolų drožlių papuošimui.

Užplikome kavą ir padedame atvėsti.

Maskarponę išmaišome kartu su šokoladiniu kremu iki vientisos masės.

Imame vieną sausainį ir ant jo užtepame maskarponės-šokoladinio kremo masės, sulipiname su kitu sausainiu. Taip po du sausainius sulipiname visus.

Imame vieną sulipintą porą sausainių, pamirkome atvėsusioje kavoje, užtepame vėl kremo ir sulipiname su kita pora išmirkytų sausainių. Dedame į lėkštę ir taip sukabiname visus sausainius eilute. Aptepame viršų ir šonus likusiu kremu, išlyginame paviršių ir užbarstome migdolų drožlėmis.

Dedame į šaldytuvą sustingti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją