Ingredientai:

500 g faršo,
400 g makaronų
200 g konservuotų žirnelių
2 pomidorai
dvi paprikos
galima įdėti aitriųjų paprikų
česnako pagal skonį
maltos mėsos prieskoniai
druska
pipirai
saulėgrąžų aliejus

Gaminimo eiga:

Pirmiausia paruošiame faršą, įdedame pipirų, druskos, įspaudžiame česnako. Viską suminkome. Galima palikti kuriam laikui, kad mėsa įsigertų česnako.

Į keptuvę įpilam saulėgrąžų aliejaus. Tada dedame faršą, pasklaidome mažais gabalėliais ir ant mažos ugnies kepame apie 30-40 min. uždengus keptuvę dangčiu.

Paėmus didesnį puodą verdame makaronų košę. Įdedam žiupsnelį druskos, įpilam du šaukštus aliejaus.

Į keptuvę su faršu įdedame žirnelius, supjaustytus pomidorus, paprikas, įspaudžiame česnako ir pabarstome prieskoniais. Viską išmaišome ir pakepame dar apie 15-20 min. ant mažos ugnies.

Į išvirtą makaronų košę sudedame pakeptą faršą ir viską išmaišome. Patroškiname apie 5-10 min maišydami.

Skanaus!
Raimonda

Mėgstate gaminti? Atsiųskite savo receptą!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)