Pirmas restoranas, kuriame apsilankėme - „Meksika". Jo šefas Panagiotis Kasapis pagamins tradicinį meksikiečių patiekalą - kesadiliją (quesadilla) su vištiena.

Mums prireiks šių ingredientų: kvietinių tortilijų, pomidorų, virtos vištienos, tarkuoto fermentinio sūrio.

Paruošimas: tortilija pabarstoma sūriu, įdedame virtos vištienos gabaliukų, griežineliais pjaustytų pomidorų, po to tortilija sulenkiama

per pusę ir kepama iš abiejų pusių kol šiek tiek apskrunda.

Kesadiliją supjaustome į dvi dalis, o ją skaniau yra valgyti su padažu.

Padažo gaminimui reikės: 35 procentų riebumo grietinės, druskos, česnakų, laimo sulčių, kajeno pipirų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją