Reikės:
1 l kefyro;
300 ml grietinėlės (10 % riebumo);
250 g marinuotų burokėlių;
1 ilgavaisis arba 3-4 trumpavaisiai agurkai;
saujelė šviežių krapų;
saujelė svogūnų laiškų;
4 virti putpelės kiaušiniai;
druskos;
pipirų.
Į dubenį, kuriame gaminsime šaltibarščius supilame kefyrą, grietinėlę, sudedame marinuotus burokėlius, susmulkintą agurką ir žalumynus.
Beriame druskos, pipirų pagal skonį. Putpelės kiaušinius padalijame į dvi dalis ir dedame į šaltibarščius. Viską gerai išmaišome ir atšaldome. Patiekiame su keptomis arba virtomis bulvėmis.
P.S. Jei mėgstate skystesnius šaltibaščius, tai juos galima praskiesti šaltu virintu vandeniu.
SKANAUS!!!
Aurimėlio virtuvė
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (21)