Reikės:

900 g mėlynųjų vynuogių (be kauliukų),
450 g nuskustų mažyčių morkų,
1 stambiai pjaustytas vidutinio dydžio mėlynasis svogūno,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
1 šaukštelio malto kumino.

Gaminimo būdas:

1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. Kepimo skardą išklokite folija.

2. Vynuoges, morkas, raudonąjį svogūną apliekite alyvuogių aliejumi, pamaišykite. Pabarstykite kuminu, pamaišykite, kad tolygiai pasidengtų. Sudėkite daržovių masę ant folijos.

3. Kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol morkos pradės minkštėti (15-20 min).

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją