Produktai:

1 stiklinė graikinių riešutų (pamirkytų, sumaltų),
1 stiklinė riešutų miltų (galima naudoti migdolų išspaudų miltus),
1 stiklinė razinų (pamirkytų),
1/2 šaukštelio malto muskato riešuto,
3 mandarinai,
1 citrina,
1 arbatinis šaukštelis cinamono,
1 stiklinė datulių,
1 stiklinė avokado minkštimo,
3 šaukštai medaus,
1/2 šaukštelio imbiero miltelių.

Kaip gaminti:

Pagrindui sumaišome riešutus, riešutų miltus, šaukštą augalinio aliejaus, razinas, cinamoną, muskato riešutą, stiklinę datulių, taip pat trijų mandarinų ir citrinos žieveles, viską sutriname trintuvu iki vientisos masės. Masę dedame ant padėklo ar plokščios lėkštės 2 centimetrų storio sluoksniu. Ant viršaus dedame sluoksnį pjaustytų vaisių. Galite padaryti kelis sluoksnius.

Kaip gaminti kremą:

Avokadą, šaukštelį abrikosų aliejaus, medų, citrinos sultis, šaukštelį cinamono, imbiero miltelių ir šiek tiek vandens suplakame trintuvu, kol pasidarys kremo masė. Kremu aptepkite tortą, viršų papuoškite vaisiais ir pastatykite 2 valandoms į šaldytuvą, kad sukietėtų.

Tortas pagaminamas maždaug per 1 valandą.

Skanaus!

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)