Reikės:

Šviesi duona – 2 kepalai;
Fermentinis sūris – 300 g
Česnakas – 5 skiltelės
Majonezas – 300 g
Aliejus duonai kepti
Druska
Rūkytos kiaulės ausys – 200 g

Gaminimas:

Duoną supjaustome pailgais šiaudeliais ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Sutarkuojame fermentinį sūrį smulkia tarka. Į iškeptą duona įspaudžiame česnaką apibarstome druska ir gerai pakratome indą, kad pasiskirstytų česnakas su druska.

Tada imame duonos šiaudelį vieną galą iki pusės merkiame į majonezą ir po to – į sūrį, taip šiaudelius dėliojame ratu sūrio galų į išorę, kol suformuosime apvalų tortą. Kiaulienos auseles supjaustome plonais šiaudeliais ir apibarstome ant viršaus.

Greta

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)