Reikia:

1/3 puodelio rikotos
1 kiaušinio
1 šaukšto maltų linų sėmenų
1 šaukšto natūralaus jogurto
mėgstamų vaisių
cinamono
1 šaukštelio granolos arba sėklų, riešutų

Gaminimo eiga:

Sumaišome - rikotą, kiaušinį ir linų sėmenis.
Kepame 2-3 min. keptuvėje ant vidutinės ugnies.
Patiekiame su mėgstamais vaisiais, jogurtu, granola (arba sėklos, riešutai) ir viską pabarstome cinamonu.

Skanaus!
Ivona S.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)