Kiaušiniai – 6 vnt.
Cukrus – 6 valg. šaukšt.
Miltai – 6 valg. šaukšt.
Varškė, desertinė – 200 g
Braškės, trintos su cukrumi – 6 valg. šaukšt.
Sviestas – kepimo formai ištepti
Kiaušinių trynius ištriname su cukrumi, o baltymus suplakame iki standžių putų. Į kiaušinių trynius beriame pusę kiekio miltų, išmaišius – pusę kiekio išplaktų baltymų, tada vėl miltų ir baltymų. Tešlą pilame į sviestu išteptą formą, kepame 175 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių. Vyniotinio įdarą pasiruošiame varškę gerai išmaišius su trintomis braškėmis. Pertepus ir susukus vyniotinį palaikome šaldytuve bent pusvalandį. Skanaus!
Eglė S.