Kiaušiniai – 6 vnt.
Cukrus – 6 valg. šaukšt.
Miltai – 6 valg. šaukšt.
Varškė, desertinė – 200 g
Braškės, trintos su cukrumi – 6 valg. šaukšt.
Sviestas – kepimo formai ištepti

Kiaušinių trynius ištriname su cukrumi, o baltymus suplakame iki standžių putų. Į kiaušinių trynius beriame pusę kiekio miltų, išmaišius – pusę kiekio išplaktų baltymų, tada vėl miltų ir baltymų. Tešlą pilame į sviestu išteptą formą, kepame 175 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių. Vyniotinio įdarą pasiruošiame varškę gerai išmaišius su trintomis braškėmis. Pertepus ir susukus vyniotinį palaikome šaldytuve bent pusvalandį. Skanaus!

Eglė S.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)