„Kasdien norisi kuo greičiau grįžti namo, nes ten taip gera“, - neslepia vilnietė ir priduria, kad rezultatas dar nėra galutinis, stinga kai kurių detalių, tačiau sutinka parodyti, kaip pavyko įgyvendinti idėjas, ir maloniai praveria savo namų duris.

Apie 200 kv. m. ploto dviejų aukštų name yra 3 vonios kambariai, svetainė, darbo kambarys, virtuvė, miegamasis su drabužine ir dviejų dukrų kambariai.

Rinkosi lietuvių gamintojus

Namų interjero kūrimas, anot vilnietės Audronės, užtruko apie pusę metų. Tiesa, visi baldai buvo užsakinėjami gerokai anksčiau, nes, kaip rodo patirtis, terminai užsitęsia.

„Viskas prasidėjo nuo spalvų, jas išsirinkti buvo sunkiausia. Idėjų daugiausia sėmiausi iš žurnalų, žiūrėjau kaip dera, kas dera. Pirmiausia buvo nuspręsta šviesi virtuvė, tamsios grindys, bet vėliau priimtas atvirkštinis variantas - tamsi virtuvė, šviesios grindys, kuris labai pasiteisina.

Visai netikėtai ir neplanuotai taip atsitiko, palyginti kainų ir kokybės santykį, kad visi baldai, daugelis interjero detalių buvo pasirinkti lietuvių gamintojų iš Telšių, Marijampolės.

Žinojo, ko nori

Iš pat pradžių moteris žinojo, kad namai bus klasikinio stiliaus, ir jis išlaikytas visame name.

„Pagrindinis namų kūrimo receptas - viskas daryta su meile, todėl kiekvieną vakarą gera iš darbo sugrįžti. Taip pat laikiausi principo, kad būtų patogu, ir tai tikrai pasiteisino“, - pasakoja ponia Audronė ir sako nieko šiandien interjere nekeistų.

Pastebėtina, kad namuose gausu paveikslų - visi jie turi savo prasmę, yra brangios dovanos, ar brangių menininkų, tapusių akvarele, darbai.

Moteris neslepia, kad buvo kreipusis ir interjero dizainerių pagalbos, deja, siūlomi variantai, pavyzdžiui, vonios kambariui, tiesiog netiko ir buvo nuspręsta paslaugų iš šalies atsisakyti.

Gal ir jūs įsirengėte patys savo namus? Pasidalinkite gyvenimas@delfi.lt


Namų interjeras - DELFI fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (167)