Gal iš pirmo žvilgsnio šis pasiūlymas gali kelti šypseną, tačiau į tai įsigilinti tikrai verta. Nesvarbu, atsidūrėte gyvenimo kryžkelėje ar tereikia išlaikyti energiją – šlavimas gali pakeisti situaciją teigiama linkme.

Jeigu niekada nesate apie tai girdėję, jūsų laukia tikras siurprizas. Štai trys priežastys, kodėl verta griebtis šluotos ar šepečio ir imtis darbo:

1. Šlavimas yra puikus ritualas, kurį reiktų įtraukti į kasdienę ar savaitinę rutiną.

Pirma, apie ritualą galvokite kaip apie jūsų intencijų tarną. Kuo labiau gerbsite ritualą, tuo daugiau energijos bus skirta jūsų intencijai. Galų gale, tos intencijos pasireiškia ir tampa jūsų gyvenimo patirtimi. Pabandykite paversti kasdienybe paprasčiausią ritualą – reguliarų šlavimą prie lauko durų. Tai aiškus signalas visatai, kad mes esame atviri sėkmei. Taip padėkojame kasdien ar kartą per savaitę už visas mums suteiktas galimybes.

2. Jeigu neapsisprendžiate, kur šluoti, pradėkite nuo lauko durų.

Pagal fengšui mokymą mūsų prieškambaris yra ta vieta, kuri priima visatos palaiminimą į namus, taigi jeigu norite, kad sėkmė ir galimybės jus surastų, padarykite tą įėjimą kerinčiu. Kuo daugiau naudojame įėjimo duris, tuo stipriau kviečiame palankią energiją į savo namus ir gyvenimus. Šlavimo ritualas yra puikus būdas dažną durų varstymą paversti prasminga rutina.

Kitas svarbus momentas – mes pradėsime sau kitaip atrodyti. Nuolat kartojamas nedidelis veiksmas turi didelę reikšmę – suprasite, kad gyvenate energingiau. Sinchroniškumas, įkvėpimas ir jėgų antplūdis taps nuolatiniais jūsų palydovais.

3. Šlavimas – seno atsikratymas ir naujo priėmimas.

Šlavimas yra ne vien purvo ir šiukšlių išvalymas tai ir simbolinis praeities bei žemų virpesių energijos atsikratymas paruošiant erdvę gaivai ir naujumui. Šlavimas yra paprastas gestas, tačiau kartu ir galingas pareiškimas visatai. Ir ši žinia sulaukia dėmesio. Kiekvieną kartą.

Kai pradedate šluoti, stebėkite sinchroniškumą – visata tikrai atsilieps. Ieškodami potencialių savo namų galių klausykite savo instinktų. Jūsų namai jums pames užuominą, į ką toliau sutelkti dėmesį. Pasitikėkite savo erdve ir raskite būdų, kaip įtvirtinti savo meilės ritualus kasdienybėje – jie taps šviečiančiais švyturiais, traukiančiais būtinas tikrai gero gyvenimo sudedamąsias dalis. Ir kai nežinote, ką daugiau daryti – šluokite.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)