Beveik 300 m2 ploto salone eksponuojama ir prekiaujama naujausia Italijos baldų gamintojų ir dizainerių produkcija. Frau Poltrone miegamojo baldai, Meson’s virtuvės baldai, Misura Emme ir SanGiacomo salono baldai yra pelnę pasaulinį pripažinimą.

Šis interjero salonas pirmasis Lietuvoje, kuriame bus prekiaujama tik Italijos gamintojų produkcija.

“Džiugu, kad esame pirmieji, atidarę tokį saloną Lietuvoje. Nuo šiol galime pasiūlyti labai platų itališkų baldų bei kitos produkcijos asortimentą – esame net kelių garsiausių Italijos baldų gamintojų atstovai. Atidarę saloną pradėsime aktyvesnę prekybą ekskliuzyviniais baldais ir pretenduojame į 20% šios rinkos”,- teigia Fulvio Cancelli, vienas iš trijų įmonių savininkų.

Trečius metus Lietuvos rinkoje sėkmingai veikianti įmonių grupė SPECUS jungia tris Lietuvos įmones: UAB SPEKAS ir KO, UAB SPECUS ir UAB SPECUS SISTEMOS. Įmonių prekybinis tinklas yra Vilniuje, Kaune ir Šiauliuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją