Stelažas, žurnalinis staliukas ir spintutė po televizoriumi stumdomi ratukais.

Visi daiktai paprasti ir maksimaliai funkcionalūs. Šiame fone – užuolaidos su kino žvaigždžių atvaizdais, kurios yra ryškiai į akis krentantis dekoro elementas. Patogi sofa, televizorius ir minkštos dryžuotos pagalvės sukuria šiltą ir jaukią atmosferą.

Daugiafunkcionalumas ir sodrios spalvos. 20 m2 kambarys apstatytas taip racionaliai, kad joje, netrukdydami vienas kitam, “sugyvena” ir darbo kambarys, ir svetainė. Kiekvienas kampelis išnaudojamas labai apgalvotai. Štai prie lango apgyvendintas rašomasis stalas.

Kino žvaigždžių “kompanijoje” darbas tikrai nepabos. Segtuvai ir įvairūs kanceliariniai reikmenys laikomi konteineriuose iš cinkuotų metalinių plokščių, pritvirtintų prie sienos metaliniais lynais.

Patogu ir racionalu: ant sienos sukabinti aliumininiai strypeliai, ant kurių galima laikyti savo mėgstamiausius kompaktinius diskus.

Nedidelis rašomasis stalas akimirksniu gali pavirsti pietų stalu. Šviestuvas, kuris paprastai kabo kambario centre, nesunkiai perkeliamas nutiestu laidu į bet kurią kambario vietą. Tokiu būdu galima sukurti jaukų apšvietimą prie stalo arba sofos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją