Riebalai (g): prieš tai - 19; po to - 4.
Kalorijų iš riebalų %: prieš tai - 87%; po to - 43%.
Cholesterolis (mg): prieš tai - 25; po to - 3.
3 stiklinės plėšytų salotų lapų,
3 stiklinės plėšytų traškių salotų lapų,
1 žalias pjaustytas agurkas,
1 kapotas žaliasis pipiras,
1/2 žiedais pjaustyto raudonojo svogūno,
2 koteliai pjaustyto imbiero,
1 skiltelėmis pjaustytas pomidoras,
1/2 stiklinės pjaustytų alyvuogių be kauliukų,
120 g feta sūrio,
1/2 stiklinės neriebaus kaimiško sūrio,
2/3 stiklinės neriebaus itališko padažo salotoms,
1 1/2 arbatinio šaukštelio kapotų šviežių krapų.
Dideliame dubenyje sumaišykite salotas, agurkus, žaliuosius pipirus, svogūnus, salierus, pomidorus ir alyvuoges. Mažame dubenyje šakute sukapokite feta sūrį. Sumaišykite jį su kaimišku sūriu. Užbarstykite sūrio mišinį ant salotų ir daržovių mišinio.
Sumaišykite kartu padažą ir krapus. Užpilkite padažą ant salotų. Atsargiai viską išmaišykite. Uždenkite ir palaikykite šaldytuve mažiausiai valandą, kad susimaišytų skoniai.
8 porcijos salotų užkandžiui .