6 asmenims

12 plonų veršienos eskalopų po 50 g,

250 g minkšto geltono sūrio,

6 gabalėliai jautienos,

1 valg. šaukštas alyvų aliejaus,

30 g sviesto,

6 lauro lapeliai,

1 arbat. šaukštelis džiovintų čiobrelių (arba 1 šakelė šviežių),

pagal skonį druskos, pipirų.

Sūrį supjaustykite riekelėmis: jų turi išeiti 6. Ant kiekvieno veršienos gabalėlio uždėkite po riekelę sūrio ir gabalėlį jautienos, pabarstykite čiobreliais ir uždenkite antruoju veršienos gabalėliu. Visą "konstrukciją" sutvirtinkite mediniu smeigtuku, kaip parodyta fotografijoje.

Apkepinkite šiuos sluoksniuotus eskalopus ių abiejų pusių alyvų aliejaus ir sviesto mišinyje. Pasūdykite, papipirinkite ir patiekite, papuošę lauro lapeliais (jeigu turite - žalio čiobrelio šakele).

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją