Gėlėti kaklaraiščiai

Žaviausi vyriškos lyties atstovai ryši būtent tokius. Geri, romantiški, protingi, bendraujantys, neatsisakantys pagelbėti. Dažnai tampa kompanijos siela, ypač moteriškos, kadangi yra tokie galantiški ir pasižymi puikiu humoro jausmu. Paprastai tai kūrybinių profesijų atstovai arba žmonės, turintys įdomų hobį.

Raštuoti kaklaraiščiai

Vyrai, nešiojantys kaklaraiščius su mažomis figūrėlėmis, rombais, nesudėtingais ornamentais, paprastai kuklūs ir nepastebimi. Jie retai demonstruoja įniršio priepuolius, sugeba save kontroliuoti, veikia ramiai ir apgalvotai. Paradoksalu, kad būtent ši charakterio savybė - visiškas nepažeidžiamumas ir ramumas - labiausiai erzina jų gyvenimo moteris.

Vienspalvis kaklaraištis

Bėkite kuo toliau! Tai paprastai nuobodūs ir neįdomūs tipai, iš prigimties biurokratai ir kanceliarinės pelės. Jie tiek pedantiški, teisingi ir paklusnūs, kad savo elgesiu gali bet kokią moterį privesti iki isterijos. Būtent apie tokius sukurtas posakis: nuoboda - tai vyras, kuriam lengviau atsiduoti, nei aiškinti, kodėl tu to nenori.

Kaklaraištis su žirneliais

Atkakliai siekia tikslo. Visuomet pasirengęs darbui, neįtikėtinai darbštus ir pasižymi nemaža savimyla. Dirbti vienoje vietoje gali tik tada, jei užsiima tuo, apie ką svajojo visą gyvenimą. O svajoja paprastai apie savarankiškumą ir gebėjimą pačiam priimti sprendimus. Tokio tipo vyriškiai būna linksmi, bendraujantys, mylintys gyvenimą, todėl draugių jiems nestinga. Tačiau jei jau jie randa savo svajonių moterį, bus jai ištikimi bet kokiomis aplinkybėmis.

Dryžuotas kaklaraištis

Konservatoriai. Rūpestingi, korektiški ir ištikimi. Tačiau pirmoje vietoje visada bus darbas. Be sėkmingos karjeros jiems nėra gyvenimo. Neveltui visame pasaulyje verslo ratuose dryžuoti kaklaraiščiai laikomi sėkmingo verslininko simboliu ir atributu. Galimos problemos su humoro jausmu.

Spalva

Mėlyna - liudija patikimumą ir komunikabilumą, atvirumą ir geranoriškumą.

Ryškiai raudona - išduoda ambicijas, energingumą, valdžios siekimą.

Tamsiai raudona - renkasi pasitikintys savimi.

Šviesiai žalia - renkasi gerai save vertinantys vyrai, aplinkiniams keliantys didžiulius reikalavimus.

Šviesiai geltona ir balta - puikus šeimos žmogus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (185)