Leidinyje „Sexual & Relationship Therapy“ išspausdintame naujame tyrime rašoma, kad moterys fizinius veiksmus, emocinį elgesį dažniau laiko neištikimybe.

Nepaisant skirtingų nuomonių, abi lytis labiausiai liūdina emocinė partnerio neištikimybė, rašoma huffingtonpost.co.uk.

272 moterims ir 82 vyrams pateikė klausimų sąrašą, kuriame buvo klausimai apie neištikimybės sampratą, apie reakciją į atstūmimą ir kt.

Pasirodo, moterys neištikimybę traktuoja kur kas plačiau nei vyrai, kurie neištikimybe labiau laiko fizinius veiksmus.

Kai apklausos dalyvių paklausė, kokia neištikimybė jiems būtų skaudžiausia, dauguma atsakė – emocinė neištikimybė.

Na, o neseniai buvo atliktas kitas tyrimas, kurio 35 proc. dalyvių mano, kad flirtavimas žinutėmis nėra neištikimybė.

Beveik pusė apklausoje dalyvavusių moterų (49 proc.) ir trečdalis vyrų (34 proc.) įsitikinę, kad seksualinio turinio žinučių rašymas yra neištikimybė.

„Matome, kad daugėja klientų, kurie ateina pas mus ir teigia, kad jų partneris peržengė ribą, buvo neištikimas, bet ne tradiciniu požiūriu“, – teigė šeimos teisės advokatas Rupi Rai, dirbantis apklausą surengusioje advokatų kontoroje „Slater and Gordon“. – Tai, ką vieni gali laikyti flirtavimu žinutėmis, gana atviromis nuotraukomis, kiti gali laikyti santykiams žalingu faktu, ne mažiau skaudinančiu ir liūdinančiu nei neištikimybė. Tyrimas – rimtas įspėjimas poroms neperžengti ribos.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)