Vyrai galvoja, kad geriausia vieta ieškotis meilužių yra internetas, moterys neatmeta galimybės meilužius susirasti klubuose, rodo apklausa, atlikta interneto tinklalapyje fantazijos.lt.

Meilužius prisipažino turintys 16 proc. respondentų, dar 8 proc. atsakiusiųjų aktyviai ieško meilužių.

Apie 80 proc. apklaustųjų teigia, kad brangesnes dovanas verta dovanoti savo antrajai pusei, o ne meilužiams.

Vyrai galvoja, kad geriausia vieta ieškotis meilužių yra internetas, moterys neatmeta galimybės meilužius susirasti klubuose.

Pasak fantazijos.lt atstovės, vyrai dažniausiai ieško ilgalaikės meilužės, net 75 proc. iš meilužės ieškančių vyrų, sutiktų ją paremti pinigais ar palepinti brangesnėmis dovanomis už ilgalaikio konfidencialumo išlaikymą. Internetas yra puiki vieta būsimiems meilužiams aptarti pasimatymų vietas, sąlygas prieš pamatant vienas kitą gyvai. Tuo tarpu meilužius sutiktų paremti tik 7 proc. jų ieškančių moterų, paramą priimtų 32 proc. meilužių ieškančių moterų.

Apklausa parodė, kad kaimuose ir mažuose miesteliuose yra dvigubai daugiau aktyviai ieškančių meilužių nei miestuose.

37 proc. meilužius turinčių žmonių neatleistų neištikimybės savo antrai pusei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)