Skorpionas

Geriausi seksualiniai partneriai – Skorpionai. Jie yra meilės ir aistros meistrai. Jie atviri ir lengvai patraukia priešingos lyties dėmesį. Skorpionų magnetizmas labai stiprus, jiems nesunku rasti tuos, kurie trokšta juos pamaloninti. Skorpionams patinka dominuoti lovoje, priversti antrąją pusę vykdyti visus savo troškimus. Šio ženklo atstovai lovoje nepaiso jokių prietarų nei tabu. Skorpionai ne tik mėgsta dominuoti, jie yra labai agresyvūs, tad ir lovoje imasi drąsių žingsnių.

Vėžys

Vėžiai užima antrą vietą geriausių meilužių reitinge. Juose dera stiprios emocijos ir aistra. Dažniausiai seksas jiems yra būdas pasiekti emocinį artumą su antrąja puse. Vėžiai vyrai nebijo parodyti moteriai, kad ji jį intymiai domina. Vėžių jausmingumas ir emocionalumas yra jų koziris, kuris traukia priešingos lyties atstovus. Šio ženklo atstovai švelnūs ir romantiški. Jei svajojate apie drąsų ir agresyvų meilės aktą – apibarstykite rožių žiedlapiais Vėžio guolį.

Dvyniai

Patys geriausi meilužiai horoskope – Dvyniai. Nors jie retai lieka ištikimi vienam partneriui, kitaip nei Vėžys ir Skorpionas, kurie yra monogamiški. Dvyniai pasižymi lakia vaizduote, yra nepaprasti fantazuotojai, ir gali nustebinti savo antrąją pusę. Šio ženklo atstovai priešingos lyties atstovus lengvai pakeri savo intelektu ir šmaikštumu. Jie labai spontaniški ir mėgsta eksperimentuoti su naujomis pozomis ir neįprastomis seksui vietomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (168)