Bioritmų svarba

Nevienodu paros metu organizmas pasiruošęs skirtingiems dalykams. Ne veltui naktį norime miego, o ne dirbti ar valgyti. Lygiai taip pat laikas svarbus ir seksui. Jeigu intymiems žaidimams išsirinksite netinkamą metą, vargu ar jie džiugins. Be to, gali netgi kilti konfliktų. Todėl verčiau nešvaistyti laiko ir išsiaiškinti, kada abu esate pasiruošę patirti didžiausią malonumą. Tą sufleruoja organizmo bioritmai.

Pelėda + vyturys = skylėtas lizdas

Anot psichologų, geriausia, kai partnerių bioritmai sutampa. Jeigu vienas pelėda, o kitas ankstyvas vyturys, teks patirti daug išbandymų. Atliekant tyrimus pastebėta, kad tokios poros kur kas dažniau pykstasi, rečiau kartu rodosi viešumoje, turi mažiau bendrų interesų.

Todėl tokie partneriai rečiau mylisi, o seksas jiems neteikia džiaugsmo. Juk kai vienas virte verda aistra, kitas svajoja apie saldų miegą. Todėl verčiau rasti to paties lizdo paukštį. Net ir tokiu atveju teks atsižvelgti į vyrų ir moterų bioritmus, nes jų seksualinis aktyvumas prabunda ne tuo pačiu metu.

6–8 val. – vyras nori, moteris snaudžia

Ankstų rytą dauguma dailiosios lyties atstovių dar vis svajoja apie saldų miegą. Net jeigu jau yra pabudusios, vis dar bando susivokti realybėje ir tikrai negalvoja apie seksą. Organizmas dar tik bunda ir ruošiasi dienos darbams, netgi tuomet, kai dailiosios lyties atstovės – vyturiai.

Vyrų organizme vyksta visiškai kitokie dalykai. 7 val. stipriosios lyties atstovų hormonai, žadinantys seksualinį potraukį, viršija normą net 20 %. Todėl jie pulsuote pulsuoja aistra ir šis susijaudinimas vis didėja.

Šiuo metu vyrai svajoja apie energingą, laukinį seksą ir trokšta įgyvendinti slapčiausias fantazijas. Suderinti partnerių poreikius šiuo paros metu sunku. Jeigu vis dėlto ryžtamasi lytiniams santykiams, jie turėtų būti švelnūs ir lėti, antraip antroji pusė liks visiškai nusivylusi.

8–10 val. – situacija kur kas palankesnė

Moterų organizmas jau būna pabudęs. Jį pamažu užlieja endorfinų banga, priverčianti dailiosios lyties atstoves jaustis žvaliomis, laimingomis ir seksualiomis. Vis dažniau aplanko nepadorios ir šelmiškos mintys bei lengvabūdiško sekso troškimas. Šiuo metu moteris labai paprasta sujaudinti. Užtenka kelių gundančių užuominų, kerinčio žvilgsnio arba drąsaus prisilietimo.

Vyrų organizmas taip pat vis dar pasiruošęs intymiems žaidimams. Apie 9 val. ryto testosterono lygis organizme normą viršija beveik 50 %, vėliau pradeda mažėti. Todėl būtina išnaudoti šią puikią progą ir aistringai pradėti dieną.

10–12 val. – metas darbui

Vyrų susijaudinimas pamažu mažėja, normalizuojasi hormonai, todėl jie būna nusiteikę rimtam darbui. Šiuo metu stipriosios lyties atstovai atlieka karjeristų, šeimos aprūpintojų, o ne meilužių vaidmenį. Iniciatyvos seksualiniams žaidimams nerodo, greičiausiai jų net neaplanko nė viena mintis, susijusi su intymiais santykiais.

Jeigu šalia atsiranda labai iniciatyviai nusiteikusi moteris, vyrai labai nesipriešina, bet didelio malonumo nejaučia. Vis dėlto mažai tikėtina, kad dailiosios lyties atstovės imsis gundymo meno, nes jos taip pat nėra nusiteikusios lytiniams santykiams. Tačiau jei jos vis dėlto ryžtųsi seksui, tikėtina, kad išmėgintų ką nors neįprasto, pavyzdžiui, oralines glamones.

12–14 val. – pirmyn į trasą!

Tiek vyrai, tiek moterys trokšta atitrūkti nuo darbų ir nuveikti ką nors atpalaiduojančio. Todėl ir vieni, ir kiti tokšta sekso. Šiuo paros metu žmonės linkę išlaisvinti fantazijas ir eksperimentuoti. Todėl intymūs žaidimai per pietus būna labai aistringi. Moterys nevengia rodyti iniciatyvos, nes šiuo metu jos būna itin seksualiai nusiteikusios. Stipriosios lyties atstovai tuo džiaugiasi ir noriai tenkina savo damos užgaidas. Jeigu tokiomis valandomis pavyks rasti laiko intymiems žaidimams, jais mėgausis abu partneriai.

14–16 val. – palankus metas gyvybei pradėti

Šios progos neturėtų pražiopsoti poros, planuojančios šeimos pagausėjimą. Nustatyta, kad tokiu paros metu vyrų sėkla yra itin geros kokybės. Be to, stipriosios lyties atstovai tikrai neatsisakys atsipalaiduoti ir pasimėgauti kūniškais malonumais.

14–16 val. moterys trokšta būtent sekso, o ne švelnumo, todėl galima sutrumpinti įžanginių glamonių laiką. Be to, dailiosios lyties atstovės šiuo paros metu kur kas dažniau patiria orgazmą, kuris būna intensyvesnis.

16–18 val. – keliai ir vėl išsiskiria

Moterų seksualumas blėsta. Po dienos darbų jos jaučiasi pavargusios ir trokšta tik skaniai pavakarieniauti bei pailsėti. Seksui jos ryžtųsi nebent tuomet, jeigu vyras būtų labai atkaklus, dėmesingas, švelnus ir romantiškas. Tačiau stipriosios lyties atstovai šiuo metu būna tam visiškai nenusiteikę. Geriausiu atveju jie norėtų neįpareigojančio greito sekso be jokių glamonių. Todėl verčiau intymius žaidimus atidėti ir rasti kitokių poilsio būdų.

18–20 val. – visiškas štilis

Jeigu jau spėjote pavakarieniauti, tuomet organizmas visas jėgas skiria virškinimui. Jeigu ne, urzgiantis pilvas nuveja bet kokias aistringas mintis šalin. Šis metas netinkamas seksui. Tam pritartų ir vyrai, ir moterys. Dabar verčiau laiką skirti platoniškam bendravimui, dalijimuisi dienos įspūdžiais ir kt.

20–22 val. – jausmingas seksas

Paskutinis paros metas, kuris tinka meilės žaidimams. Šiuo metu seksualiai nusiteikę abu partneriai. Ir vyrai, ir moterys pasiryžę išklausyti bei įgyvendinti slaptus troškimus. Tikėtina, kad seksas bus ilgas, jausmingas ir aistringas. Puikus metas įvairiems eksperimentams ir naujovėms. Tokiu paros metu dailiosios lyties atstovės nebijo imtis iniciatyvos, o vyrai tuo labai džiaugiasi.

22–00 val. – metas miegoti

Organizmas išsekintas po dienos darbų ir trokšta atgauti jėgas. Moterų akys merkiasi saldžiam miegui, tačiau vyrai, jeigu anksčiau nepatenkino aistrų, vis dar gali nerimti. Šiuo metu jie norėtų paprasto, greito sekso. Tačiau verčiau nemėginti dailiosios lyties atstovių kantrybės. Didžiausias artumas, kurio šiuo metu jos norėtų, – švelnus partnerio apkabinimas ir bučinys į skruostą prieš miegą.

00–6 val. – koks dar seksas?!

Seksui tinkamas metas tik tuomet, jeigu dieną miegate, o naktį gyvenate. Antraip organizmas miega ir bet kokie mėginimai pažadinti aistrą tik erzina. Tai galioja abiem lytims. Jeigu nespėjote atsiduoti meilės žaidimams, verčiau juos atidėti kitai dienai.

ĮDOMU

Stipriausią orgazmą moterys patiria dieną ar kelias prieš menstruacijas.

Statistikos duomenimis, ilgiausi lytiniai santykiai būna dienomis tarp Kalėdų ir Naujųjų metų. Greičiausiai tai lemia šventinė nuotaika ir atsipalaidavimas.

Kuo dailiosios lyties atstovės vyresnės, tuo mažiau trokšta meilės žaidimų vakarais.

Didžiausias atsipalaidavimas per seksą jaučiamas liepos–rugpjūčio mėnesiais. Tam įtaką daro atostogų nuotaika. Be to, šiuo metu labiausiai tikėtini meilės žaidimai po atviru dangumi.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!