Skubame jus nuvilti – tokie stebuklai veikiau išimtis nei taisyklė, o juos išvysti galima dažniau kine nei realiame gyvenime. Jeigu jūsų naujasis gerbėjas atitinka vieną iš žemiau išvardintų vyrų tipų, kažin, ar jūsų santykių laukia laiminga pabaiga.

Amžinas viengungis

Santykių su tokiu vyru pradžia gali būti apgaulingai daug žadanti: jis apsups jus dėmesiu, spėlios jūsų norus, užburs savo patrauklumu... kol kažkurią akimirką dings iš horizonto. Tai įvyks tuo momentu, kai jūsų santykiai iš lengvo romano pradės transformuotis į kažką rimto.

Ilgalaikiai santykiai viengungiams nereikalingi, jie paprasčiausiai jų bijo, o nuo prisirišimo ir pareigų bėga tarsi nuo ugnies. Jeigu jums norisi gražios, tačiau paviršutiniškos romantikos be perspektyvų – viengungis kaip tik tai, ko jums reikia. Vis dėlto, jeigu ieškote savo Vienintelio – deja, tai ne tas variantas.

Kolekcionierius

Ko siekia kolekcionierius, gali suprasti nebent profesionalus psichologas. Šis vyras tarsi nusprendė įrodyti pats sau (ar kitiems) savo gebėjimą būti širdžių ėdiku ir nuo tos akimirkos nebegali sustoti. Patekti į tokio vyro pinkles labai lengva, nes gebėjimu gražiai kalbėti ir manipuliuoti jam neprilygsta niekas, jis neblogas aktorius ir paprastai yra puikios išvaizdos.

Tiesa, turi kolekcionierius ir silpną vietą, kuria galima pasinaudoti norint atsispirti jo kerams – jis nepasižymi kantrumu, nes yra pratęs prie lengvų pergalių, todėl dažnai stengiasi forsuoti įvykius, kad, pasiekęs savo, galėtų nusitaikyti į naują auką.

Narcizas

Iš pradžių moteris sužavi jo puiki išvaizda, nepriekaištingai nuvalyti batai ir išskirtinai elegantiškas aprangos stilius. Negana to, narcizai dažnai pavergia savo erudicija ir gebėjimu lipti karjeros laiptais. Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad jums atiteko pats tikriausias princas!

Deja, laikui bėgant paaiškėja, kad princo-narcizo prioritetai apsiriboja vien tik jo karališkąja persona. Jis, greičiausiai, pamirš jūsų gimimo dieną, tačiau savosios išvakarėse paprašys padovanoti jam „Playstation 4“.

Vos pajutęs peršalimo požymius, pareikalaus jūsų šimtaprocentinio dėmesio ir karšto vištienos sultinio, tačiau jeigu staiga susirgtumėte jūs, jis, bijodamas užsikrėsti, nuspręs profilaktiškai su draugais patraukti į alaus barą. Vienu žodžiu, meile sau jo didenybei neprilygs niekas, o štai mylėti kažką kitą jis paprasčiausiai nemoka.

Despotas

Despotą iškart atpažinti nėra taip lengva – iš pradžių jo polinkis rūpintis ir kontroliuoti atrodo kaip tikro vyriškumo išraiška, kaip nuoširdus prisirišimas. Atrodytų, kad šalia tokio vyro galima pagaliau pasijausti silpna moterimi ir leisti jam, stipriam ir viską žinančiam, priimti visus sprendimus už du.

Deja, santykiai su despotu grįsti ne tiek meile, kiek totalia kontrole ir paklusnumu. Jis savo nuožiūra sukurs jūsų gyvenimo scenarijų, parinks draugus, profesiją ir pomėgius, ilgainiui atimdamas jūsų teisę rinktis net mažiausiose smulkmenose. Jeigu jums brangi galimybė būti ne gražiu žaisliuku, o asmenybe su savo nuomone ir teise rinktis – atsisveikinkite su despotu kaip įmanoma greičiau.

Bambeklis

Šio tipo vyrai apdovanoti talentu skųstis gyvenimu, rasti priežasčių bambėti bet kokioje situacijoje: siaubingas oras, visur kamščiai, darbe vien tik įtampa, o iš šiaip gyvenimas nesusiklostė...

Susidaro įspūdis, kad netgi mergina tokiam vyrui reikalinga ne tiek santykiams, kiek galimybei reguliariai atverti širdį ir pasidalinti liūdnais išgyvenimais. Jeigu psichoterapeutės vaidmuo jūsų nedomina, bėkite kuo toliau, kol bambeklis nespėjo jūsų užkrėsti savo lėtiniu pesimizmu.

Užimtas vyras

Atrodytų, kad santykiai su vedusiu vyru iš pat pradžių nežada nieko gero, tačiau vistiek visada atsiranda moterų, norinčių eilinį kartą lipti ant šio grėblio ir patikėti nesenstančia pasaka apie tai, kad jis „nedelsdamas išsiskirs“, kai tik: а) užaugs vaikai; b) ateis tinkamas momentas; c) supras, kokia jūs nuostabi ir nepakartojama (tinkantį variantą pabraukite).

Galiausiai romanas su nelaisvu vyru gali tęstis ilgus metus, atimdamas jūsų jėgas, savigarbą ir vertingą laiką, kurį galėtumėte skirti laisviems ir tikrai jus mylintiems vyrams.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1037)